dijous, 22 de novembre del 2012

Parc de Collserola - riera de Vallvidrera

JORNADA DE SEGUIMENT I NETEJA
 
Associació El Mussol per a la protecció del paisatge
 
DISSABTE, 24 DE NOVEMBRE DE 2012  DE 9,30 A 14 HORES
 
Des de l'associació El Mussol us convidem a participar en l'activitat organitzada pel Parc de Collserola. Tenim l'oportunitat de col·laborar en la recuperació de la riera de Vallvidrera desprès dels importants treballs de restauració que s'han endegat aquests últims anys.
 
Podrem treballar plegats i veure com es refà el bosc de ribera. Plantar alguns arbres i arbusts més, i deixar la zona tan neta com ens agradaria trobar-la.
 
Cal inscripció prèvia trucant al telèfon 93 2384848, en horari d'oficina, o al 629466157, o  per via electrònica a mussol@lafloresta.org
 
El punt de trobada serà al Centre d'Informació del Parc. Ctra. de l'Església, 92 (Ctra. Vallvidrera – Sant Cugat). Tel 93 280 06 72
 
 
ACTIVITATS
 
En la actualitat hi ha quatre líneas d'actuacions:

1. Protecció del paisatge. Exemples d'accions: consells de com actuar en les parcel.les privades on hi ha tales d'arbres, catàleg d'arbres singulars, col.laborar amb l'ajuntament per a protegir la vegetació i fauna dels bosc en zones públiques d'equipaments i d'esbargiment,etc.

2. Activitats socials: Dia de l'arbre (reforestació d'arbres i arbustos en indrets malmesos amb la participació de molts veíns, i la col.laboració de l'ajuntament, associacions i grups del districte), preparació del projecte de jardí autòcton al Casal de La Floresta (projecte escola-jardí).

3. Formació / educació: atendre i aconsellar a veïns en quant a consultes rebudes de jardineria sostenible, organitzar cursets de jardineria sostenible i autòctona,etc.

4. Altres / Accions específiques: Inspecció Rierada en un tram sota Can Busquets per tal de vigilar la qualitat de l'aigua davant l'amenaça d'un projecte urbanístic de 68 cases unifamiliars de luxe. Una altre acció és la de restar vigilants a que el desenvolupament urbanístic que es du a terme al municipi sigui respectuós amb l'entorn. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada