dimarts, 18 d’octubre de 2016

Camí dels Monjos 21-23 d'octubre de 2016

La Plataforma de defensa de l'Ortoll Sant Gervasi i els Ajuntaments dels Monjos i Vilanova i la Geltrú han establert contactes formals sobre la possible recuperació i promoció del Camí Ramader de la Marina entre els Pirineus i el Gran Penedès (Vilanova i la Geltrú com a punt d'inici/finalització).

Ja fa anys que l’Ajuntament de els Monjos ha estat treballat seriosament amb aquest objectiu i sembla que l’Ajuntament de Vilanova, també podria estar interessat en la recuperació dels antics camins ramaders pel possible pol d'atracció turística i cultural que això representaria.

Mentre tant, un grup de treball està estudiant definir un itinerari plausible entre Vilanova i Santa Margarida i els Monjos per les carrerades encara existents.

Hi ha dos esdeveniments importants a Els Monjos aquest mes d’octubre de 2016 en referència a la transhumància i el Camí Ramader de la Marina:

Divendres 21 d’octubre: I Congres de Transhumància de Catalunya.

Divendres, dissabte i diumenge 21-23 d’octubre: Fira de Transhumància.

Els membres de la Plataforma Enrique Castro Ferro i Montserrat Virgili participaran en aquesta fira i congrés. Us animem a participar-hi i difondre aquest gran projecte!!!

Més info a:
Camí de la Marina                                                     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada